Odp: POZNAŃ EURO-REKLAMA 10-12.03.2010 (imprezka)
dlatego trzeba odwiedzać targi w drugim dniu, bo znowu w trzecim już się pakują
targi takie sobie - właśnie z nich piszę
najbardziej mnie wkurzają Ci, co jeszcze o 11 swoje stoiska budują
Niezależne opinie użytkowników na temat: Ceny, Jakości, Wyboru, Projektów Konstrukcji pod ekrany led, Reklamy led, Producentów ekranled, Sprzedawców Polskich i Zagranicznych Firm.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TELEBIMY - PORADY i OPINIE UŻYTKOWNIKÓW EKRANÓW LED » OFF-TOPIC » POZNAŃ EURO-REKLAMA 10-12.03.2010 (imprezka)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dlatego trzeba odwiedzać targi w drugim dniu, bo znowu w trzecim już się pakują
Dlatego czwartek jest bezpieczniejszy ![]()
No ale co zrobić, amatorów nie brakuje, niestety...
Napisz potem coś więcej i podziel się wrażeniami...
a więc tak - wiem, że tak się nie zaczyna zdania :-)
ARTLED skłądał stoisko jeszcze do połowy środy, poza tym ich przedstawiciel mniej wiedział o telebimach niż ja
jeśli pytam się gościa o ich nowości, a koleś totalnie nic nie wie, to już jest masakra
Flexvision proponował lepszą ofertę niż to co mi przesłał tydzień temu - tzw. oferta targowa
poza tym przedstawił ofertę na telebim o pixelu p21 w cenie p25 - jestem ciekawy jak to wygląda
RGB Technology - osłabili mnie trochę - zrobili fajnie wyglądające telebimy z 3 diodami bez daszków (ultralekkie i ultracienkie), ale na pytanie co się stanie jak ktoś uderzy kamieniem, to Pan stwierdził że takie coś się nie zdarza (sic!!), na moje naciskania stwierdził, że przyjeżdżają i wymieniają - nie muszę chyba mówić, że u mnie zdarzają się rzuty czymś w ekran - wieć telebim ma rozwiązanie wg mnie TOTALNIE BEZ SENSU
u Led.pl i u Selssysów duże stoisko i duże pustki - chociaż reklama z panienkami selsysu bardzo fajna
Lemi BIs czyli Disign i BigLook - cóż ja mogę powiedzieć - o BigLook nic nie powiem , bo i po co - tak samo ich potraktuję, jak oni mnie; Disign to miła rozmowa, ale bez konkretów - ofertę mam dopiero dostać
ale wszyscy jakaś totalna amatorka - nikt nie zaproponował mi kawy, a specjalnie rano nie piłem :-)
Hm muszę powiedzieć ze kawę piłem na każdym stanowisku może to mój urok osobisty i wrodzony błysk w oku (p20 plamka) ![]()
no dość kiepskawo wypadły targi...
led.pl (czyli już słynne "śiśko jeś, śiśko moźna") nawet nie potrafili podać ceny - mimo, iż podałem dokładną wielkość i pixel i męczyłem go 15 minut... poza tym serwis płatny w zależności od czasu reakcji (do 48h - 1000 zł netto miesięcznie) - PORAŻKA jakaś !
Artled - jak wyżej,
Sellsys- reklama siuper
stworzyli jakieś swoje nowe moduły (minus, że jest prawie wielkości gabinetu więc po gwarancji zapewne bedzie kosztował jak za zborze) wszystko zwarcie schowane, zabudowane, radiatory do odprowadzania ciepła, złącza pomiędzy modułami na kablach od monitora (lub coś podobnego) no i zachwalanie swojego oprogramowania na linuxie...
za to spotkanko godne - pozdrawiam wszystkich serdecznie
Michał - Pan B. z Flexów proponował kawę - jak odchodziliśmy doszły paluszki i delicje ![]()
Ostatnio edytowany przez LEDs.c. (2010-03-11 19:52:05)
Dziś podobno było lepiej, i nie powiem a nie mówiłem. Do tego jeszcze chory byłem więc nie wystraszcie się zdjęć. ![]()
Myślę ,że dobrym pomysłem byłoby zrobić strzałki kto kim jest na zdjęciach, co wy na to??
Ostatnio edytowany przez ppilas (2010-03-12 00:16:03)
na pierwszą myśl pomysł jest dobry Pawle, mnie nie było więc chociaż na zdjęciach bym was sobie pooglądał. Ale z drugiej strony to po co ułatwiać? Jeżeli chcę was zobaczyć to muszę się zmobilizować na kolejne spotkanie. Nie ma lekko.
Paweł ale lepiej z ilością oglądających zapewne... no chyba, że ktoś się zgapił lepiej niż artLED i dopiero dzisiaj się rozstawiał ![]()
No nie przesadzajcie z tym ArtLed-em!
Ja załapałem się na pizze i dowolną ilość płynów do wyboru.
A co do poślizgu w montażu stoiska... No jak się buduje tak przytulne pięterko to tak bywa ![]()
No i to co na targach najważniejsze: ich dziewczyny powalały (urodą oczywiście)
Ponadto zaskoczyła mnie katowicka Tayama - widzę, ze nareszcie przestali temat traktować po macoszemu i biorą się ostro do pracy, zarówno w temacie budowy polityki sprzedażowej, budowania własnych nowych lokalizacji jak i handlu ekranami
Ogólnie mówiąc wiedziałem czego się spodziewać, więc targi nie zaskoczyły mnie w żadnym kierunku.
Jechałem z konkretnym tematem i - mam taką nadzieję - rozmowy okażą się owocne.
Jednego się jednak nauczyłem: przez Wrocław trudno jest przejechać nawet o 9 rano w normalnym czasie
6 godzin z Katowic do Poznania. To moja jedyna targowa porażka ![]()
no dość kiepskawo wypadły targi...
Sellsys- reklama siuper
![]()
stworzyli jakieś swoje nowe moduły (minus, że jest prawie wielkości gabinetu więc po gwarancji zapewne bedzie kosztował jak za zborze) wszystko zwarcie schowane, zabudowane, radiatory do odprowadzania ciepła, złącza pomiędzy modułami na kablach od monitora (lub coś podobnego) no i zachwalanie swojego oprogramowania na linuxie...
Dostałem zbieżne informacje. Handlowiec mi wciskał że ekran jest na diodach cree a potem usłyszałem od prezesa że to jednak nie są diody na chipie cree. Nie zrobili na mnie dobrego wrażenia.
Bo trzeba było usiąść na białych fotelach u Pani handlowiec
z tym nowym projektem selssys są producentami ![]()
zazwyczaj kiedy jestem na targach wybieram te drugą stronę z racji druku xxl teraz jednak interesuje sie tech. led, rozmawiając z przedstawicielami poszczegolnych firm doszedlem do wniosku ze polowa z nich to ludzie mniej doswiadczeni od mnie mimo tego ze jestem w trakcie swojej 1 realizacji. Panie owszem ladne urodziwe, jak zawsze;-) Myslalem ze bedzie grubiej ale kryzys chyba daje znaki o sobie i słabo bylo, malo przedstawicieli innych krajów itp.
Posty [ 61 do 73 z 73 ]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 10 zapytań ]
,