31

Odp: POZNAŃ EURO-REKLAMA 10-12.03.2010 (imprezka)

Toti - pewnie ,że nie będzie tak samo - nigdy nie jest - ale kurcze pomimo wszelkich niedogodności życia, nadal mam przyzwyczajenie tu zaglądać i czuję się współwłaścicielem tego forum - oczywiście merytorycznie - finanse niech zbierają dr who?.

Powiem szczerze ,że wybieram się czwartek , piątek i jeśli chodzi o piwka to pewnie piątek byłby najlepszy - ale jak tam chcecie. Trochę boję się o czas bo dzisiaj Wrocław, wtorek w-wa , w środę chciałem nieco popilnować i ułożyć resztę tygodnia, a  w czwartek i piątek popatrzeć i po..
Cóż decydujcie - ja postaram się dostosować - choć proszę was o zmianę dnia %  wink

Thumbs up Thumbs down

32

ppilas napisał/a:

finanse niech zbierają dr who?.

to nie jest forum ludzi obrażalskich tongue

a na twoje pytanie odpowiem publicznie abys więcej nie szczuł ludzi przeciwko użytkownikom, którzy kilkaset godzin spędzili na tym forum.
Newsled oraz TelebimyORG jako Redakcje są zarejestrowane w Sądzie Okręgowym we Wrocławiu z siedzibą w Kluczborku przy ul. Konopnickiej 10 mający swój numer ISSN. Za 3 tygodnie w/w portale będą podlegały pod stowarzyszenie i jako organizacja  posiadająca osobowość prawną, ze swoim KRS-em będą podlegały pod MSWiA lub Ministerstwo Infrastruktury (to będzie już zależało od członków jak zadecydują.)
także jak można zobaczyć nie jesteśmy żadną firmą czy też spółką zoo smile

sorki za złośliwość ale admin to też człowiek i czasami musi.

jeśli chodzi spotkanie to od nas będą najprawdopodobniej 3 osoby i mam nadzieje że przy pivku se pogadamy wink

Pozdrawiam
Rafał

33

Panie Rafale - bardzo się cieszę ,że wiem jakie Pan ma imię. Mam nadzieję na spotkanie - o stowarzyszeniu słyszłem już listopadzie od...... tongue
Nie sieję plotek, nie kłamię, nie udaję  - mówię co myślę - nie obczerniam - nazwa telebimy.org do niedana mi się śniła - to była moja rzeczywistość od której nie mogłem się uwolnić.
Nadal twierdzę ,że w kawałku jest forum moje, i innych użytkowników.
Obrażalski jak bym był - to bym nie pisał po takim potraktowaniu - lecz nie mam nic na sumieniu więc się na forum nie obrażam. To jak kościół - przychodzą ci co chcą, a nie ci co mogą.

Ostatnio edytowany przez ppilas (2010-03-06 01:05:12)

Thumbs up +2 Thumbs down

34

no i git smile

35

Paweł, spotkanie w piątek jest bez sensu, bo po piwku to nie każdy będzie mógł jechać, a na sobotę zostawanie w Poznaniu nie ma sensu, bo każdy z nas ma rodzinę

zresztą i tak nie każdemu dogodziś z jednym terminem

Thumbs up Thumbs down

36

oDEMNIE DWIE OSOBY ALE NA PEWNO W ŚRODĘ W CZWARTEK WRACAM PILNOWAĆ LEDZIKÓW  lol

37

To czy piVko będzie w środę czy w piątek - nieistotne!
Ważne żeby Paweł z Rafałem spotkali się ryjkiem w ryjek i jakoś po męsku załatwili sprawę, bo to gadanie - nie wiem jak was ale mnie na pewno - słabi już do granic możliwości!

Chętnie przyniosę mały basenik i nagotuje kisielu. Do tego jakieś branżowe stroje w postaci świecących stringów i do dzieła...
Sędziowie zostaną odpowiednio zmotywowani (czyt. opłaceni) żeby był remis, tak na wszelki wypadek

Po takim party nic już nie będzie tak samo. Będzie tylko lepiej a na pewno śmieszniej  big_smile

Thumbs up Thumbs down

38

frosic, po takim "balecie".... ehh brak mi słów. Powiało gejostwem, ale mam nadzieję że efekt był niezamierzony.  lol

Thumbs up Thumbs down

39

toti napisał/a:

frosic, po takim "balecie".... ehh brak mi słów. Powiało gejostwem, ale mam nadzieję że efekt był niezamierzony.  lol

No przestań! Nie każda dziewczyna taplająca się w błocie to less wink
Po prostu: nie ma to jak odpowiednio humorystyczne zakończenie konfliktu
Lub złagodzenie - nie bądźmy pazerni  big_smile

Thumbs up Thumbs down

40

próbowałem na środę zarezerwować stolik w Brovarii na 20 osób
ale dla takiej liczby chcą ustalać menu, bo to jednak większa grupa

co robimy?
na środę nie mają żadnych rezerwacji, więc możemy się na krzywy ryj wbijać

dla niezorientowanych namiary tutaj
http://www.brovaria.pl/

knajpa na Starym Rynku w Poznaniu

Thumbs up Thumbs down

41

Zamówić dwa stoliki 10 osobowe  lub cztery po 5 wink i potem połączyć. To ma być spotkanie przy piwie a nie wesele czy chrzciny smile

42

Popieram a nie daj Bóg by była to stypa  big_smile

43

Knajp jest na tyle dużo, że nie będzie problemu znaleźć wolne miejsce (min. w Sharku też jest fajnie)

Thumbs up Thumbs down

44

Oks już się przyzwyczajam do środy.
Gdzie to mi obijętnie, ale fajnie byłoby żeby można było pogadać. Jednak w jeszcze jeden dzień na pewno będę.
Tzreba uzgodnić godninę zbiórki. Jak ktoś będzie też na targach w ten dzień to może się spotkamy wcześniej. Niestety nie wszystkich znam z wyglądu więc pewnie będzie ciężko - ale może mój wizerunek nie jest wam obcy , to zaczepiajcie od razu ;-)
Jak ktoś chce zobaczyć moją mordkę - to szukajcie na skype Paweł Pilas Kalisz

LEDs.c. napisał/a:

Knajp jest na tyle dużo, że nie będzie problemu znaleźć wolne miejsce (min. w Sharku też jest fajnie)

Thumbs up Thumbs down

45

ja proponuję na godzinę 20

targi kończą się o 17, więc Ci co zostają na noc, będą mogli dojść do hotelu i się wyszykować

Thumbs up Thumbs down

46

mcl napisał/a:

targi kończą się o 17, więc Ci co zostają na noc, będą mogli dojść do hotelu i się wyszykować

wiec gdzie nocujecie ??;) - i za jaka kaske wink..

Pawle czy Ty na nocke zostajesz? bo po browarku to chyba nie będziesz jeździł;)...
Choć może mają pivko bez % równie dobre smile.

Sam myśle o przyjeździe na 1 dzien ale mam kawałek drogi więc może i ja bym na browarka wyskoczył wink...i potem na drugi dzień został - wszystko bedzie sie okaże jak z czasem będe stał .

47

Panowie.. sprawdzcie tutaj . http://www.hotel-topaz.pl/ Moze beda jakies wolne miejsca.. Na targi macie rzut beretem..jakies 5-10 minut smile

barman napisał/a:
mcl napisał/a:

wiec gdzie nocujecie ??;) - i za jaka kaske wink..

Pawle czy Ty na nocke zostajesz? bo po browarku to chyba nie będziesz jeździł;)...
Choć może mają pivko bez % równie dobre smile.

Sam myśle o przyjeździe na 1 dzien ale mam kawałek drogi więc może i ja bym na browarka wyskoczył wink...i potem na drugi dzień został - wszystko bedzie sie okaże jak z czasem będe stał .

Thumbs up Thumbs down

48

cena "w okresie targowym" powala, niestety

MIRON napisał/a:

Panowie.. sprawdzcie tutaj . http://www.hotel-topaz.pl/ Moze beda jakies wolne miejsca.. Na targi macie rzut beretem..jakies 5-10 minut smile

Ostatnio edytowany przez frostic (2010-03-07 22:33:28)

Thumbs up Thumbs down

49

ciężko coś znaleźć tańszego w czasie targów, chyba, że pod Poznaniem - tak, jak w pierwszych dwóch pozycjach

http://www.hotelpatrick.pl/kontakt.php
http://www.hoteledison.com.pl/cennik.htm
http://www.hotel-topaz.pl/cennik.html
http://www.dorrian.pl/
http://www.ilonnhotel.pl/ilonn_cennik.php
http://www.brovaria.pl/

Thumbs up Thumbs down

50

Tutaj jeszcze sprawdzcie..
http://www.gosciniec-sucholeski.com.pl/indexpl.html

Thumbs up Thumbs down

51

frostic napisał/a:

Na 95% potwierdzam - przyjadę z kumplem, jednocześnie wspólnikiem. "Partnerem", czyli  big_smile
Zna ktoś namiary na jakiś fajny i niedrogi nocleg?
Może być na "rogatkach" miasta wink

Niestety imprezkę musimy odpuścić  sad
Uda nam się jedynie wpaść na kilka godzin w czwartek
Można zmontować jakieś godzinne zapoznawcze spotkanko na terenie targów??  big_smile

Thumbs up Thumbs down

52

szkoda

dla wszystkich chętnych ponownie informacja - o 20.00 w Brovarii na Starym Rynku w Poznaniu w środę

Thumbs up Thumbs down

53

Ja będę  smile

mcl napisał/a:

szkoda

dla wszystkich chętnych ponownie informacja - o 20.00 w Brovarii na Starym Rynku w Poznaniu w środę

Thumbs up Thumbs down

54

My też będziemy  big_smile

55

Ja również będę smile

Thumbs up Thumbs down

56

Michał... będzie jakis znak szczególny w knajpce ?? smile

mcl napisał/a:

Thumbs up Thumbs down

57

MIRON napisał/a:

Michał... będzie jakis znak szczególny w knajpce ?? smile

mcl napisał/a:

będę  miał różę w tyłku :-)
a poważnie, to kto chce to mnie znajdzie

tel 728 999 828

Thumbs up Thumbs down

58

mcl napisał/a:

będę  miał różę w tyłku :-)

Tylko pamiętaj: czerwonym na zewnątrz! big_smile

a czy któryś z szanownych kolegów będzie pałętał się po targach w czwartek?
(no chyba że kac po imprezce nie pozwoli)

żałuje, ze nie będzie mnie w środę, a nie chce stracić okazji poznania kilku z Was wink

Thumbs up Thumbs down

59

Byle bez kolców mcl.. big_smile

Thumbs up Thumbs down

60

targi takie sobie - właśnie z nich piszę

najbardziej mnie wkurzają Ci, co jeszcze o 11 swoje stoiska budują

Thumbs up Thumbs down