Temat: RGB Technology
Czy słyszeliście o tej firmie?
Niezależne opinie użytkowników na temat: Ceny, Jakości, Wyboru, Projektów Konstrukcji pod ekrany led, Reklamy led, Producentów ekranled, Sprzedawców Polskich i Zagranicznych Firm.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TELEBIMY - PORADY i OPINIE UŻYTKOWNIKÓW EKRANÓW LED » FIRMY I SPRZEDAWCY- Opinie użytkowników » RGB Technology
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prawdziwy producent od A do Z , bardzo lekkie, ale ......źle to wygląda.
Czy warto u nich kupic, poniewaz wciaz sie zastanawiam gdzie...
pozdro
Prawdziwy producent od A do Z , bardzo lekkie, ale ......źle to wygląda.
Bardzo lekkie i cienkie, ale zgadzam się z Twoją opinią i jednocześnie słyszałem już to od kilku osób. W przypadku tej firmy zastanawia mnie deklarowane przez nich rekordowo niski pobór mocy na m2. Wydaje mi się to co piszą nieprawdopodobne, ale nie mówię, że tak nie jest.
Przedstawiciel tej firmy przyjechał do mnie zostawił jakieś próbki i materiały i na tym sie kontakt skończył, no ja jakoś zbyt dobrej opinii nie mam o tej firmie.
Czy ktoś z panstwa posiada telebim tej firmy? Jak dlugi okres oczekiwania ? Dostalem oferte i wyglada bardzo fajnie, pod wzgledem parametrow wrecz rewelacyjnie.
Niestety jakość ekranów tej firmy to porażka.
Widziałem kilka z instalacji RGB Technology i wszędzie to samo.
Oto przykład aby nikt nie twierdził że zmyślam
Po lewej za wzwyżką telebim LEMI-BIS, po prawej RGB Technology (dodam tylko że to zdjęcie zrobione jest z takiego miejsce że telebim RGB Technology jest bliżej i pod mniejszym kątem niż LEMI-BIS wię teoretycznie powinien wyglądać dużo lepiej)
I to samo (RGB Technology) z bliska
A tu LEMI-BIS z bliska 
Miejsce to Skarżysko-Kamienna
Poszukuje miejsc na terenie woj. dolnoslaskiego gdzie sa juz realizacje firmy RGB. Moze ktos pomoc?
podzielam zdanie że ich ekrany są bardzo słabej jakości
oto dowód:

podzielam zdanie że ich ekrany są bardzo słabej jakości
oto dowód:
a gdzie to??
gdzieś w okolicach Poznania??
bodajże środa wlkp kolega mi przesłał
thx - może się karnę zobaczyć
Ich telebim zamontowany tez jest w Krakowie przy alejach 29 listopada no nie muszę mówić ze obraz podobny jak na wcześniejszych zdjęciach ...porzażka. pozdrawiam
w czerwcu zamontowali ekran w Kołobrzegu - przy ratuszu - jakość taka jak wszędzie
w lipcu zamontowali ekran w Szczecinku - nic się nie polepszyło
podbno jest jeszcze ekran w Podgajach - chyba na stacji BP - ale był on do kupienia
ich ekrany są dobre do oglądania z minimum 200m wtedy jakość jest ok!
Niestety jakość ekranów tej firmy to porażka.
Widziałem kilka z instalacji RGB Technology i wszędzie to samo.Oto przykład aby nikt nie twierdził że zmyślam
Po lewej za wzwyżką telebim LEMI-BIS, po prawej RGB Technology (dodam tylko że to zdjęcie zrobione jest z takiego miejsce że telebim RGB Technology jest bliżej i pod mniejszym kątem niż LEMI-BIS wię teoretycznie powinien wyglądać dużo lepiej)
I to samo (RGB Technology) z bliska
A tu LEMI-BIS z bliska
Miejsce to Skarżysko-Kamienna
zna ktoś wymiar tego leda i pixel na budynku społem ??
ps. to już wiem co pracownicy lemi-bis robią by przetestować telebim...
screan z gry GTA IV ![]()
Ostatnio edytowany przez kopro (2009-09-08 14:47:26)
Jeśliby ktoś z państwa życzył sobie telebim lub wyświetlacz tej firmy to oferuję pomoc - załatwiam ze żniżką 10% od ceny fabrycznej.
Szukam także innych / wszelkich kontaktów i propozycji.
Zajmujemy się reklamą w Trójmieście, na wiosnę wchodzimy do BRD
Czekam na oferty współpracy.
dzisiaj dostałem od nich zaproszenie na targi z wejściówką, więc mają u mnie plusa :-)
no to raczej referencje slabe ... natomiast moje zdziwienie budzi nagroda którą dostali na targach w Warszawie:
nagroda targi
sami sobie wymyslili targi i zaprosili 2 firmy ... to faktycznie moglo im dac szanse zajecia 3 miejsca ... ^^
Posty [ 19 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 12 zapytań ]
,